Logo

Eindelijk is het logo van De Schuilhut klaar! Wat begon als een tekening (-> swipe om het origineel te zien) gemaakt door mijn zwager Thomas van der Meij, werd het bewerkt tot dit logo door neef @nietsammaarthomas, met de kleuren die ik zelf uitzocht.
Ik ben er heel blij mee. Alles wat ik vanuit De Schuilhut wil bieden zit erin.

● De Schuilhut: Een plek om tot rust te komen, om te schuilen.
“Dan zal een hut dienen tot schaduw overdag tegen de hitte, en als toevlucht en schuilplaats tegen de vloed en tegen de regen” (Jesaja 4:6)

● De persoon met de rugzak:
“Kom naar Mij toe allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal u rust geven” (Mattheüs 11:28)

● De cirkel: Doorbreek de cirkel van negatieve patronenen, neem de stap en zoek hulp. Schuil maar en God zal je Inzicht geven, en dat zal leiden naar Uitzicht.
“God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in nood” (Psalm 46:2)

● De kleuren: Groen staat voor mij gelijk aan de natuur, daar kom ik tot rust. De Schuilhut staat in een groene omgeving en is van de buitenkant ook groen geverfd, zo gaat hij echt op in de omgeving. Aan de binnenkant is De Schuilhut bruin, de kleur van een hut. De andere kleuren in het logo zijn ook natuurlijke tinten. Rust en warmte is wat het logo uit mag stralen.

Ik heb nu ook gepersonaliseerde werkboeken (-> swipe om te zien), dat maakt het allemaal steeds echter!

Op de achtergrond wordt ook hard gewerkt aan de website. (Laatste foto komt van de website). Nog even en dan komt die online. Zo blij en dankbaar met deze stappen. ♡

#inzicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *