Tarieven

De Schuilhut werkt op basis van inkomensafhankelijke tarieven. Op deze manier kunnen studenten en mensen met lage inkomens ook bij mij terecht. Ik vraag niet om loonstrookjes. Je geeft zelf aan, op basis van vertrouwen, in welke tariefgroep je valt.

Tariefgroep Netto-inkomen Tarief per sessie
1
< € 1.500
€ 60,00
2
€ 1.500 - € 1.999
€ 65,00
3
€ 2.000 - € 2.499
€ 70,00
4
€ 2.500 - € 3.999
€ 75,00
5
> € 4.000
€ 80,00
6
Werkgever betaalt
€ 90,00

*) Het netto-inkomen is het bedrag dat je daadwerkelijk maandelijks op je bankrekening krijgt gestort. Tarieven per 21 maart 2024.

Gesprekken

Een gesprek duurt 75 minuten. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. We bespreken hierin waar jij tegen aan loopt, wat ik voor je kan betekenen en wat de TotalBalance methode inhoudt. Aan de hand daarvan kan jij aangeven of je een coachtraject aan wilt gaan.

Mocht je van start gaan met het coachtraject dan volgt er een intakegesprek. Deze wordt gerekend als eerste coachgesprek met het afgesproken tarief. Bij het intakegesprek spreken we het tarief af. Bij een minimale afname van 5 coachgesprekken krijg je het TotalBalance werkboek van €17,50 er gratis bij.

Betaling vindt plaats door middel van een betaalverzoek.

In een coachtraject vinden gemiddeld 15 tot 20 gesprekken plaats. Maar iedereen is uniek, dus dit kan per persoon variëren. Mocht je verhinderd zijn om de afspraak na te komen, dan kun je deze uiterlijk 24 uur voor de afspraak annuleren.

Kan ik een vergoeding krijgen?

De gesprekken worden niet standaard door een verzekeraar vergoed. Vraag na wat er bij jouw verzekeraar mogelijk is.

Werkgevers zijn vaak bereid om een deel te vergoeden als voor hen duidelijk is waarvoor ze betalen. Aan de hand van jouw doelen kunnen we samen een brief voor je werkgever opstellen.

Tenslotte zou je bij jouw kerkelijke gemeente kunnen vragen of ze je kunnen helpen om deze Christelijke coaching te kunnen financieren.

Een coachtraject bij De Schuilhut is een waardevolle investering in jezelf, je bent het waard!

Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag