Even voorstellen

Ik ben Annemieke van der Meij-Oosthoek, getrouwd en moeder van drie prachtig jongvolwassen kinderen.

Sinds maart 2021 heb ik mijn eigen coachpraktijk De Schuilhut waar ik werk vanuit Bijbelse principes. Het is mijn passie om samen met God mensen dichter bij Hem en daardoor dichter bij zichzelf te brengen.
Ik ben graag in de natuur, fietsend of wandelend.  Daar laad ik van op. Dat was dan ook een voorwaarde voor de plek van De Schuilhut, die moest in het groen zijn. Dichtbij de natuur, dichtbij God en daarbij dichtbij mezelf.

Positieve woorden, samen zijn en dienen zijn mijn motiverende liefdestalen. Daarnaast houd ik van harmonie. Ik vind het een leuke uitdaging om met weinig iets moois te doen of maken. Dit zal je ook terugzien in De Schuilhut. Eenvoudig, rustig en daardoor laagdrempelig.

In 2012 volgde ik een 2-jarige psycho pastorale toerustingscursus, hierdoor werd mijn interesse in de hulpverlening gewekt. In 2015 zette ik het pastorale team op in onze gemeente en daarbinnen ben ik ruim 2 jaar pastoraal begeleider geweest.

Annemieke is loyaal, open, betrouwbaar en meelevend. Ze kan goed luisteren en liefdevol confronteren. Ik ben heel blij met haar als coach!

Mijn verhaal

Het is maart 2018 en na al een aantal jaren last te hebben van vage klachten, beland ik bij de huisarts omdat het echt niet meer gaat. Ik heb last van hartkloppingen, paniekaanvallen, onverklaarbare huilbuien en ik ben zo moe. Ik heb een burn-out. Naast gesprekken met de huisarts ga ik in therapie bij een christelijke therapeut. Zo begint de weg van hulp inschakelen naar acceptatie, rust nemen, heling, inzicht en persoonlijke ontwikkeling. 

Na anderhalf jaar, ja zo lang…sta ik op een kruispunt en zorgt het lied van Matthijn Buwalda ‘VUUR’ voor een volgende stap. “Ik ben niet tot hier gekomen om de handdoek in de ring te werpen”. Ik start in september 2019 met een christelijke loopbaantraining van Powervrouwen. Powerlife. In een klein jaar pak ik mijn fundament aan, ontdek ik mijn talenten, schud ik de belemmeringen van me af, investeer ik in mezelf en kom ik tot actie.

Kom schuilen in De Schuilhut, kom schuilen bij God
Van Inzicht naar Uitzicht

Inzicht en uitzicht

Die actie is in eerste instantie: beter voor mezelf zorgen. Dat doe ik door onder andere bewustere keuzes te maken. Meer rust te nemen, maar ook door me meer te richten op God. Hij is mijn Schepper en door Hem wil ik me laten leiden. Dat laatste maakt dat ik in vertrouwen in September 2020 start met de Christelijke coachopleiding van TotalBalance. Ik wil andere mensen gaan begeleiden op hun levenspad, zoals ik zelf ook begeleid ben. Wat is er mooier dan dat samen met God te kunnen doen. In Februari 2021 slaagde ik voor deze basisopleiding. En in 2023 rondde ik ook de Senior Coach Opleiding van TotalBalance af..

Op 21 maart 2021 (precies vier jaar na het overlijden van mijn moeder) start ik mijn eigen coachpraktijk: De Schuilhut. In eerste instantie in een gepimpte caravan. Maar in de herfstvakantie 2021 komt mijn droom uit en bouw ik samen met mijn zwager en mijn man De Schuilhut. Een heerlijke, warme plek in het groen waar ik op een ontspannen en laagdrempelige manier mag coachen. Zo is dit avontuur samen met God gestart. Ik dank Hem voor De Schuilhut en ik hoop jou daar te ontmoeten, wanneer je een schuilplaats nodig hebt.